SI U SHPETUA JETA E NJË FOSHNJEJE ?

Nga Dr.Ismail Lutolli specialist Pediatër subspecialist Dijetolog-Nutricionist (Ngjarje e vërtetë) Fëmija hudhet në kontenjer por shpëton mrekullisht Kur jeta fillon nga kontenjeri i plehrave Atëherë kur të gjithë festonin...

Të pathënat e masakrës së Reçakut, rrëfimi i ish-përkthyesit kosovar krah Uollkerit: djali që...

Jeton Zenuni sot është një doktor, por vite më parë, rrethanat e luftës e çuan të ishte shumë pranë gazetarit. Përkthyes me korrespondentë të...

Ju jeni ata që mund ta ndryshoni jetën e dikujt

Shkruan: Dr. Jeton Zenuni, Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Adnani ishte njëri nga farmacistët e parë në Kosovë....

“FATIMA, NA FAL!”

Shkrim rrënqethës i aktivistit serb dedikuar viktimës më të re të gjenocidit serb në Srebrenicë: "FATIMA, NA FAL!"

Paraja dhe pacienti në sistemin tonë shëndetësor…

Me respekt: Mr.Ph Laureta Berisha Kosumi - Farmaciste Duar të qara nga puna fizike dhe shikim të përvuajtur…

Dhimbje shpirti – Ngjarje e vërtetë

Rrëfim nga: Blerta Rexhepi Dervishi Do ta ndaje me ju nje histori timen: Ishte shtatori i vitit 2001 kur...

KUR VAJZAT E MIA KUPTUAN SE UNË VUAJ NGA KANCERI…!

Nga: Fitore Zenelaj Shumë prej nesh nuk e kanë guximin të ju tregojnë fëmijëve të tyre për të vërtetën...

PYJET E KOSOVËS DHE SJELLJA EKOLOGJIKE NDAJ TYRE

Nga: Florina Lladrovci - Mastër i Ekologjisë Kosova shtrihet në pjesën juglindore te Evropës, në pjesën qëndrore te Gadishullit...

Për gratë që dashurojnë dijen…

Nga: Fjolla Spanca Vetëm duke i edukuar gratë, do shërohen plagët në shoqërinë shqiptare. Qyshkur nënat lanë dijen dhe...

Të jesh farmacist në Kosovë

Nga: Mr.ph Laureta Berisha Kosumi - Farmaciste Teksa kujtoja vitin 2006, atë vit kur u pranova në Fakultetin e...