Pse njerëzit bërtasin me zë të lartë njëri – tjetrit?

Shkruan: Nosh Gjolaj Kam mësuar nga një tregim i një mësuesit hinduist lidhur me komunikimi e njerëzve njëri me...

19 vjetë pritje të një fëmije.

Rrëfim nga dr. Ismail Lutolli Nëntëmbëdhjetë vjet mallë, mërzi, dështime e përpjekje për të gëzuar një fëmijë në duar, për të dëgjuar vajin e një...

MOBINGU NË FAMILJE

Nga Dr. Valbona Hysenaj Miftari Mjeke në specializim për psikiatri dhe psikoterapi në Zvicër Në kohën e sotme flitet mjaft për mobingun në vendin e punës...

Ne, nënat e sotme, pse jemi po aq heroina sa të djeshmet ?

Nga Klodiana SMAJLAJ Sa herë që flitet për rritje të fëmijëve, në vesh më kumbojnë fjalët që ngrejnë lart heroizmin e nënave e të gjysheve...

Çelësi për një martesë të lumtur përveç dashurisë..!

Arlinda Bytyqi - Psikologe   Secila mardhënie duhet konsideruar si shumë e rëndësishme dhe e shenjtë, sidomos kur bëhet fjalë për mardhënie afatgjate prej së ciles...

Roli i bashkëshortit në procesin e shtatzënisë

  Nga dr. Jeton Zenuni - Transfuzioni i gjakut   Të jesh nënë, të gjithë do të pajtohen, është diçka e veçantë, e paçmueshme, e mrekullueshme dhe...

Si ta përfitoni zemrën e bashkëshortes?

Çfarë duhet të bëni që të riktheni dashurinë që kishit dikur? Çfarë duhet të bëni që ta përfitoni përseri zemrën e saj? Ku keni gabuar dhe...

Babai rikrijon fotot e dasmës me vajzën në shenjë kujtimi të bashkëshortes së tij

Një burrë e transformoi shtëpinë e zbrazët në një simbol të shpresës dhe dashurisë, dhe atë dy herë. Ben Nunery humbi Ali, bashkëshorten dhe nënën...

Infertiliteti bashkëshortor

Nga Dr. Samire Ademi Lutolli Specialist Gjinekolog-Obsteter Diagnostifikimi Nëse edhe pas një viti të marrëdhënieve të rregullta seksuale çifti nuk arrin të realizojë shtatzëninë, ata duhet të...

Zënka mes burrit dhe gruas

Kjo është thirrje për çdo burrë dhe grua që të provojnë të mbjellin lumturinë bashkëshortore dhe t’i zgjedhin problemet familjare dhe bashkëshortore me porosi...