HIDROGRAFIA E KOSOVËS

Nga: Florina Lladrovci, Mastër i Ekologjisë Kosova është nder vendet me te varfëra me ujëra në Evropë, mirëpo hidrografia...

Pa hulumtime shkencore, në çdo dy sekonda mund të vdiste një njeri nga kanceri...

Nga Dr. Jeton Zenuni - Transfuzion i gjakut dhe Adelina Kurtolli   Shkenctarja shqiptare dr. Egesta Lopci: Pa hulumtime shkencore, në çdo dy sekonda mund të vdiste një njeri...