Ky është shumë më keq se gripi – perspektiva e një epidemiologu mbi COVID-19

Dr Omer Abid, Guest Contributor Në dritën e pezullimit të namazeve të Xhumasë dhe mbylljes së xhamive në të gjithë vendin,...

A janë të rrezikuar personat që kanë probleme me gjëndrrën tiroide prej Covid 19?

Nga dr Ardiana Perjuci-Begolli, specialiste Endokrinologe Covid 19 është sëmundje infekcioze (tash më e njohur për të gjithë ne)...

Rri n’shpi! A po na bën virusi më të vetëdijshëm apo ca gjërave thjesht...

Nga: Dr. Samire Ademi Lutolli, specialiste Gjinekologe - Obstetre Ngado që të ktheni pultin e televizorit dhe çfarëdo gazete apo portali që...

COVID-19 dhe menaxhimi i ankthit

Nga Gentian Çala, neuropsikiatër Informacioni i vazhdueshëm që po marrim të gjithë në lidhje me COVID-19 (i njohur edhe...

Si të mirren barnat që përmbajnë hekur për trajtimin e anemisë?

Nga: Mr. Ph Laureta Berisha Kosumi Farmaciste Për të trajtuar një sëmundje të caktuar, marrja e terapisë në mënyrë...

“S’mund t’ja jap fëmijës tim këtë shurup, sepse në fletëudhëzim shkruan që nuk bën...

Pak më parë, një prind teksa mori barnat e përshkruara me recetë ( fëmija 2.5 vjeç) nga ana e mjekut, në të...

Vitamina B7- BIOTINA

Nga: Laureta Berisha Kosumi - Farmaciste Vitamina B7, e njohur si biotina ose vitamina H, është një lëndë...

Ndikimet e temperaturave të ulëta ne zemrën tuaj!

Nga: Dr.Gojart Xh. Pllana - Kardiolog Gjatë dimrit, është e rëndësishme të dini ndikimin e motit të ftohtë në...

ARITMITË – ÇRREGULLIMET E RITMIT TË ZEMRËS

Nga: Dr. Gojart Xh. Pllana - Kardiolog Aritmitë apo çrregullimet e ritmit të zemrës vlerësohen si një...

Fishekzjarret si ndotës te mjedisit jetësorë dhe efektet negative në shëndetin tonë

Nga: Florina Lladrovci - Mr.i Ekologjisë Mënyra e tradicionale e festimit të vitit të ri ose gjatë ndrrimit te...