Lidhja në mes të dietës-ushqimit dhe autizmit

Nga Fitore Fazliu, psikologe klinike ASD (Austism Spectrum Disorder) Crregullimet e Spektrit të Autizmit janë gjendje shumë...

Jepini fëmijës suaj autik këto katër dhurata falas!

1) Dashuri të vazhdueshme pa kushteËshtë e lehtë të duash pa kushte një fëmijë të bukur, të sjellshëm me nota të mira...