Vëmendje!!! Kanceri i Gjirit !!

Nga: Dr. Ilir Kurtishi - Onkolog Çdo grua është e rrezikuar nga kanceri i gjirit. Ndaj çdo shenjë...

SËMUNDJET E GJËNDRËS TIROIDE

Nga: Dr. Ardiana Perjuci-Begolli, specialiste endokrinologe Gjëndra tiroide është gjëndra më e madhe e organizmit e cila përbëhet prej dy lobeve laterale...

Shenjat e hershme paralajmëruese të kancerit tek fëmijët

Dr. Ismail Lutolli specialist pediatër, subspecialist hematolog dhe onkolog Organizmi i fëmijëve gjithmonë do të paralajmërojë për një...

NË QKUK PRITET TË FILLOJË EDHE TRANSPLANTI I PALCËS KURRIZORE

Në Klinikën e Biokimisë Mjekësore në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës, bëhen analiza specifike, të cilat më herët janë bërë vetëm në...

SI TË HEQIM DORË NGA DUHANI?

Nga Dr.Ismail Lutolli specialist Pediatër subspecialist Dijetolog-Nutricionist Këshilla dijetologjike për lërësit e duhanit Cfarë të hajmë dhe të pijmë gjatë ndërprerjes së prirjes së duhanit? Përfitimet shëndetsore nga...