Njihuni me Besnikun: i riu me Sindrom Down i cili mposhti paragjykimet

Shkruan: Shkelzen Rrecaj, gazetar Shumë nga njerëzit ballafaqohen me sfida dhe paragjykime nga më të ndryshmet. Por dikush është...

Jeni shumë të veçantë!

Shkruan: Laureta Berisha Kosumi Eh, tek ju mendoj si dukeni, s'kam si të mos e ndjej një buzëqeshje në...

“Ata që janë të sëmurë me Down”

Shkruan: Fjolla Rraci Më thanë: “Ata që janë të sëmurë me Down” –  në vend se me më thanë...

Nuk zbatohet Ligji për punësimin e personave me nevoja të veçanta

Bazuar në të dhënat aktuale, në Kosovë vetëm 0.1 për qind e personave me nevoja të veçanta janë të...