“A mi pi barnat para apo pas buke”

Nga: Mr.ph Laureta Berisha Kosumi Farmaciste Pyetja më e shpeshtë që na adresojnë pacientët që vijnë në barnatore është...

Si ti trajtoni dhimbjet menstruale

Nga: Mr. Ph Laureta Berisha Kosumi – Farmaciste Dhimbjet menstruale paraqiten në pjesën e poshtme të barkut tek gratë me fillimin...

Vëmendje!!! Kanceri i Gjirit !!

Nga: Dr. Ilir Kurtishi - Onkolog Çdo grua është e rrezikuar nga kanceri i gjirit. Ndaj çdo shenjë...

SËMUNDJET E GJËNDRËS TIROIDE

Nga: Dr. Ardiana Perjuci-Begolli, specialiste endokrinologe Gjëndra tiroide është gjëndra më e madhe e organizmit e cila përbëhet prej dy lobeve laterale...

Mitet dhe të vërtetat rreth sëmundjes “lija e ujit” apo variçela

Nga: Dr. Ismail Lutolli specialist pediatër, subspecialist dietolog-nutricionist • Fëmija i cili ka sëmundjen  “lija e ujit" nuk duhet...

Çfarë është anemia? Shkaqet, simptomat dhe trajtimi i anemisë

Shkruan: Dr. Besa Vranovci Ju mund të gjeni të gjitha detajet rreth anemisë të shkaktuar nga mungesa qelizave të...

Disa nga shkaktarët e dhimbjes së barkut

Shkruan: Dr. Besa Vranovci Dhimbja e barkut mund të jetë e vazhdueshme dhe mund të ndodhë herë pas...

Gripi, simptomat, parandalimi dhe trajtimi

Nga Mr.ph Laureta Berisha Kosumi – Farmaciste Gripit është një sëmundje e zakonshme virale ( e shkaktuar nga virusët e jo nga bakteriet), e cila...

DHIMBJA E KOKËS

Nga Dr. Besa Vranovci Dhimbjet e kokës ndodhin si një problem shëndetësor që pothuajse tek të gjithë e hasim gjatë një periudhe të caktuar të...