Receta natyrale për trajtimin e hemoroideve (fiq dhe kajsi të thata)

Shkruan: Dr. Ismail Lutolli, specialist pediatër, subspecialist nutricionist - dietolog Fiq dhe kajsi të thata me ujë

Krem orizi me dardhë 6 + muaj

Shkruan: Dr. Ismail Lutolli, specialist pediatër, subspecialist dietolog - nutricionist Është e nevojshme: - një...

Kur duhet te filloni ushqimet e ngurta për foshnjën tuaj?

Shkruan: Dr Ismail Lutolli, specialist pediatër, subspecialist dietolog - nutricionist Muaji i katërt apo muaji i gjashtë është koha...