Ushqimet që ndihmojnë në rritjen e numrit të trombociteve

Nga Dr Ismail Lutolli, specialist Pediatër, subspecialist Dijetolog-Nutricionist, subspecialist hematolog-onkolog Trombocitet janë qelizat e gjakut që ndihmojnë gjakun tuaj...

Zhvillimi i fëmijës – Çrregullimet e të folurit dhe gjuhës

Nga: Antigona Kajtazaj -Miftari – logopede Afazia-humbje e plotë e aftësisë për të folurDisfazia-humbje e pjesshme e aftësisë për...

Magnezi, mineral me funksion të gjerë në organizëm

Nga: Mr. Ph Laureta Berisha Kosumi, Farmaciste Magnezi është ndër mineralet esenciale për funksionim normal të organizmit tonë, duke...

Ramazani – muaji i shëndetit

Dr.Ismail Lutolli specialist Pediater Subspecialist Dietolog -Nutricionist Subspecialist Hematolog;Onkolog Çfarë të hajmë dhe të pijmë gjatë këtij muaji?

Si t’i përgjigjeni pyetjeve të mëdha që kanë fëmijët në lidhje me pandeminë e...

Përshtati Psikolog Arbër Zeka Nga mungesa e gjyshes deri tek frika se mos sëmuren, ja se si të rriturit...

Temperatura e ulët te fëmijët, sa është e rrezikshme?

Dr.Ismail Lutolli specialist Pediater Subspecialist Dietolog-Nutricionist Subspecialist Hematolog; Onkolog Në temperaturat e ulëta tek fëmijët kur kolona e mërkurit bie...

Çfarë të bëjmë që fëmijët të kalojnë sa më lehtë këtë situatë në të...

Dr Arbrore Ulaj, Psikiatre për fëmijë Situata në të cilën po kalojmë nuk është aspak e lehtë jo vetëm...

Rivaliteti motër-vëlla, të vërteta dhe mite

Nga: Lorela Garuli - Psikologe Një prej dinamikave më të rëndësishme në familje është raporti mes fëmijëve, pra mes motrave e...

Rri n’shpi! A po na bën virusi më të vetëdijshëm apo ca gjërave thjesht...

Nga: Dr. Samire Ademi Lutolli, specialiste Gjinekologe - Obstetre Ngado që të ktheni pultin e televizorit dhe çfarëdo gazete apo portali që...

A ËSHTË E SHËNDETSHME QË FËMIJËT TË “FLASIN ME VETE” ?

Nga Lorela Garuli, psikologe Sa i përket të folurit me vete në fëmijërinë e hershme, nga profesionistët përkatës që punojnë...