Çrregullimi Emocional Sezonal

Nga: Dr. Ismail Lutolli Njeriu si qenie e gjallë i nënshtrohet në vazhdimësi ndryshimeve klimatike, ndryshimeve te stinës. Nga ky...

Të ushqyerit e shëndetëshëm gjatë muajit të Ramazanit

Nga: Dr.Ismail Lutolli subspecialist Dietolog-Nutricionist Çfarë preferohet të hani për iftar dhe syfyr ? Muslimanët në...

Psikoterapia grupore për Adoleshentet: Çfarë është, se si mund të përfitojnë dhe kur duhet...

Nga Arber Zeka - Psikolog dhe Psikoterapeut Psikoterapia grupore për Adoleshentet: Çfarë është, se si mund të përfitojnë dhe kur duhet të dërgoni fëmijën tuaj në...