A guxon të pastrohet koka kur fëmija ka temperaturë?

Nga: Dr. Ismail Lutolli – specialist PediatërSubspecialist Dietolog – NutricionistSubspecialist Hematolog Onkolog Të vërtetat dhe mitet rreth temperaturës së...

Produktet për stimulim të qumështit të gjirit

Nga: Mr.ph Laureta Berisha Kosumi - Farmaciste Shumë nëna gjidhënëse na drejtohen në barnatore për të marrë produkte për...

Sa është shtimi normal i peshës tek një fëmijë ?

Nga: Dr.Ismail Lutolli specialist Pediatërsubspecialist Dijetolog-Nutricionist Sa duhet të shtojë peshë një fëmijë nga lindja deri në vitin e...

KUR MUND TA VIZITOJË PLAZHIN (BREGDETIN) NJË FËMIJË?

Nga: Dr. Ismail LutolliSpecialist PediaterSubspecialist Dijetelog -Nutricionis Kur është koha e duhur të shkoni në pushimet së bashku me foshnjën ? A mund të udhëtoni me...

A duhet të agjërojë muajin e Ramazanit një nënë gjidhënëse

Dr Ismail Lutolli, specialist pediatër, subspecialist dietolog - nutricionist Bashkautore: Samire Ademi Lutolli – Specialiste Gjinekologji/ Obstetrikë

Recetë natyrale për kapsllëkun tek fëmijët (+7 muaj)

Dr. Ismail Lutolli, specialist pediatër, subspecialist dietolog - nutricionist Konstipacioni (kapsllëku) tek të vegjëlit ngelet një problem tejet shqetësues....

Pure me banane dhe avokado (6 muaj +)

Shkruan: Dr Ismail Lutolli, specialist pediatër, subspecialist dietolog - nutricionist Është e nevojshme: - ½ avocado ...

Receta natyrale për trajtimin e hemoroideve (fiq dhe kajsi të thata)

Shkruan: Dr. Ismail Lutolli, specialist pediatër, subspecialist nutricionist - dietolog Fiq dhe kajsi të thata me ujë

Krem orizi me dardhë 6 + muaj

Shkruan: Dr. Ismail Lutolli, specialist pediatër, subspecialist dietolog - nutricionist Është e nevojshme: - një...

Kur duhet te filloni ushqimet e ngurta për foshnjën tuaj?

Shkruan: Dr Ismail Lutolli, specialist pediatër, subspecialist dietolog - nutricionist Muaji i katërt apo muaji i gjashtë është koha...