“Epo, ti ke qenë e sëmurë çdo ditë për katër javët e fundit, kështu që doja të të kujtoja pse po e bën këtë. Sepse edhe nëse kjo pjesë të mbyt, në fund do t’ju sjellë diçka kaq të jashtëzakonshme. Ti do të sjellesh dikë që do t’ju dojë pa kushte, edhe në ditën tënde më të keqe. Do të sjellësh një person që nuk i intereson që nuk ke bërë dush prej katër ditësh, do të dojë të jetë pranë jush, do t’i mbajnë flokët lart, do t’ju përkëdhel shpinën dhe ti do të jesh dashuria e atij personi dhe kjo dashuri është lloji më i pastër i dashurisë që kam parë ndonjëherë.’

Ndaj faleminderit e dashur që më bën gjithmonë të shoh pamje të mëdha kur fokusohem vetëm në gjërat e vogla para meje. Sepse nëse kjo foshnjë është edhe një e dhjeta e mrekullisë sa pjesa tjetër e jona, do t’ia vlejë çdo sekondë (edhe pse kjo pjesë është vërtet e mbytur…)” ??

purelove #familjeeshendoshe #tag #mumlife