KOLLITJA TEK FËMIJËT

Nga: Ismail Lutolli – specialist Pediatër Subspecialist Dietolog-Nutricionist Subspecialist Hematolog ; Onkolog Vjeshta është një periudhë kritike për shumë sëmundje të organeve të...

Ilaç natyral kundër kollës e bronhitit

Nga Dr.Ismail Lutolli specialist Pediatër subspecialist Dijetolog-Nutricionist Një ilaç natyral kundër kollës dhe bronhitit nisur nga kombinimi ideal në mes mjaltit dhe qepës së kuqe, kombinimi...

12 gjërat që duhet të pastroni pasi të ktheheni nga jashtë

Përgatiti: Dr. Jeton Zenuni Duke qenë se gjatë javës na bie disa herë të lëmë shtëpinë për në dyqan,...

Vdekshmëria nga coronavirus; a ka vend për panik e tmerrim?

Dr. Ismail Lutolli spec. PediaterSubspecialist Dietolog – NutricionistSubspecialist Hematolog, Onkolog Në panikun e përgjithshëm që mbizotëron në vendet tona mbi “Corona...

Gripi – trajtimi në kushte shtëpiake?

Nga: Dr. Ismail Lutolli,Specialist Pediatër,Subspecialist Dietolog-NutricionistSubspecialist Hematolog, Onkolog • Shenjat klinike të gripit ? • Gripi...

Prof.Dr.Luljeta Ahmetaj, alergo-imunologe tregon gjithçka rreth alergjive: llojet, shkaqet, simptomet, testimi dhe trajtimi i...

Intervistën e realizoi Hafize F. Elshani, gazetare Luljeta Ahmetaj është doktoreshë e respektuar në Kosovë dhe punon si alergo-imunologe, duke...

Gripi, simptomat, parandalimi dhe trajtimi

Nga Mr.ph Laureta Berisha Kosumi – Farmaciste Gripit është një sëmundje e zakonshme virale ( e shkaktuar nga virusët e jo nga bakteriet), e cila...

A duhet të lani rrobat pasi të dilni jashtë, për të parandaluar infeksionin me...

Përgatiti: Dr Jeton Zenuni Edhe nëse jeni duke bërë më të mirën e mundshme në një situatë vetë-karantine për...

Sa kohë jeton koronavirusi në një sipërfaqe?

Përgatiti: Dr Jeton Zenuni, specialist transfuziolog Koronavirusi që shkakton COVID-19 përhapet kryesisht nga personi në person. Kur një person...

Transmetimi i koronavirusit: A duhet të dezinfektoni gjërat ushqimore për të qenë të sigurt?

Përgatiti: Dr Jeton Zenuni Vetë-izolimi, distanca sociale dhe qëndrimi në shtëpi janë masa absolutisht të domosdoshme për të...