Covid 19 – Hapat që duhet t’i ndërmerrni nëse jeni i sëmurë

Përgatiti: Dr Jeton Zenuni Nëse keni ethe ose kollë, ekziston mundësia që ju të keni COVID-19. Shumica e njerëzve...

Vitaminat dhe mineralet më të mira në kohën me COVID-19

Mr.Ph. Laureta Berisha Kosumi, farmaciste Të përballur me gjendjen më të vështirë prej kohës së luftës siq është COVID-19,...

COVID19 – Sa shpesh prekim fytyrën tonë, dhe si ta largojmë këtë shprehi?

Përgatiti: Dr. Jeton Zenuni Të gjithë ne prekim fytyrën tonë herë të panumërta, për çdo ditë. Një hundë e...

Disa të dhëna nga Akademia Amerikane për Oftalmologji lidhur me Covid -19 dhe sytë

Nga Dr Anita Syla Lokaj, Specialiste e Oftalmologjisë Në raportimet e fundit sa i përket konjunktivitit tek pacientët me...

COVID-19: Si të mbajmë veten dhe fëmijët aktiv gjatë qëndrimit mbyllur në shtëpi?

Përgatiti: Dr. Jeton Zenuni Në këto kohëra të vështira nëpër të cilat po kalojmë si shoqëri, mund të jetë...

Pulmologu Thaqi: respektoni rekomandimet e IKSHP

Nga sot, rrezikojmë me shku në drejtim të asaj ku më nuk do të ketë rendesi numri i të infektuarve e as...

COVID 19 – Disa këshilla në lidhje me përdorimin e dorëzave

Përgatiti: Dr Jeton Zenuni Kur shkoni për të blerë gjëra ushqimore, duhet të pyesni veten se cila është mbrojtja...

Më mirë të jipet një bar i vetëm për temperaturë tek fëmijët, apo kombinime...

Nga: Mr. Ph Laureta Berisha Kosumi - Farmaciste Ndër kërkesat më të mëdha që kemi gjatë punës...

Testimet për Covid 19

Dy lloje të testeve janë në dispozicion për COVID-19 sot: testet virale dhe ato për antitrupa. Testi viral ju...

Tonsillofaringiti akut, anginat virusale dhe bakteriale te fëmijët

Dr. Samir Krasniqi, specialist pediatër Tonsilofaringiti akut është infeksion akut i mukozës së faringut dhe tonzileve.