Për gratë shtatzëna

Rrëfime prekës i një doktori, që shpjegon përjetimet e grave se në çfarë ferri kalojnë për ta sjellë në jetë një fëmijë. Si doktor, unë...

Depresioni i paslindjes, rrezik i heshtur

Nga Dr.Ismail Lutolli, Specialist Pediatër, Subspecialist Dietolog-Nutricionist Bashkautore: Samire Ademi Lutolli – Specialiste Gjinekologji/ Obstetrikë Foshnja erdhi në jetë e tek nëna e re fillojnë pyetjet...

A shkakton vaksinimi autizmin?

Ç’duhet të dini para vaksinimit të fëmijës? Çfarë duhet të dini para vaksinimit të fëmijëve? Si qëndron çështja e prezencës së merkurit Hg në vaksina? Interviste me...

Çfarë është anemia? Shkaqet, simptomat dhe trajtimi i anemisë

Shkruan: Dr. Besa Vranovci Ju mund të gjeni të gjitha detajet rreth anemisë të shkaktuar nga mungesa qelizave të...

Disa nga shkaktarët e dhimbjes së barkut

Shkruan: Dr. Besa Vranovci Dhimbja e barkut mund të jetë e vazhdueshme dhe mund të ndodhë herë pas...

Placenta dhe kordoni i kërthizës – Pema e jetës

Përgatiti: Dr Jeton Zenuni Placenta është një organ që zhvillohet në mitrën e gruas gjatë shtatëzanisë. Kjo strukturë siguron...

Fëmijët e lindur parakohe

Nga: Dr.Ismail Lutolli specialist Pediater Subspecialist Dietolog-Nutricionist;Hematolog;Onkolog Vështirësitë në rritjen dhe zhvillimin e fëmijëve të lindur parakohe?Foshnjat...

Mitet dhe të vërtetat rreth sëmundjes “lija e ujit” apo variçela

Nga: Dr. Ismail Lutolli specialist pediatër, subspecialist dietolog-nutricionist • Fëmija i cili ka sëmundjen  “lija e ujit" nuk duhet...

Dedikuar gruas shtatzënë…

Një nënë që sapo kishte lindur më kishte shkruar dhe kërkonte ndihmë nga unë rreth një produkti ndaj strijave që i ishin...

Boronica e kuqe

Nga: Mr.Ph Laureta Berisha Kosumi - Farmaciste Ndër produktet më të kërkuara dhe të përshkruara në barnatoret tona është...