‘Arsimi kosovar i mbyt fëmijët në teori dhe nuk u dhuron mundësi ta jetojnë...

KultPlus ju sjellë fjalimin e Trina Hotit në Kuvendin e Kosovës në shënimin e Ditës së Konevntës për Fëmijë. Trina Hoti është kryetare e...

MBYLLINI

Nga Ardian Vehbiu Një denoncim i hidhur i gazetës “Daily Mail” e riktheu në vëmendje gjendjen e mjeruar të së ashtuquajturave “kopshte zoologjike” në Shqipëri...

Familjes i shtohet një Interniste-Kardiologe

Dr. Ibadete Bytyçi, Interniste-Kardiologe, kandidate në studime të doktoraturës në Universitetin Umeå, Suedi. Autore e shumë punimeve dhe prezantimeve shkëncore në konferenca dhe kongrese Europiane...