MBYLLINI

Nga Ardian Vehbiu Një denoncim i hidhur i gazetës “Daily Mail” e riktheu në vëmendje gjendjen e mjeruar të së ashtuquajturave “kopshte zoologjike” në Shqipëri...

Familjes i shtohet një Interniste-Kardiologe

Dr. Ibadete Bytyçi, Interniste-Kardiologe, kandidate në studime të doktoraturës në Universitetin Umeå, Suedi. Autore e shumë punimeve dhe prezantimeve shkëncore në konferenca dhe kongrese Europiane...

Kosova në mesin e vendeve me shkallë të lartë të vaksinimit

Kosova radhitet në mesin e vendeve me shkallën më të lartë të vaksinimit. Sipas të dhënave zyrtare, rreth 95 për qind e...