12 arsye pse duhen më pak lodra për fëmijët

Fëmijët mësojnë të jenë më krijues Sasi e madhe e lodrave pengon zhvillimin e imagjinatës tek fëmijët. Fëmijët zhvillojnë aftësi më të mira përqendrimi Kur...

Letër prekëse drejtuar prindërve

Pa dyshim se nuk ka fjalë që mund t'ju përgatisin për ndjenjat që do t'ju kaplojnë kur të bëheni prindër, sidomos prindër të fëmijës...

Zënka mes burrit dhe gruas

Kjo është thirrje për çdo burrë dhe grua që të provojnë të mbjellin lumturinë bashkëshortore dhe t’i zgjedhin problemet familjare dhe bashkëshortore me porosi...

I humbi dashuria dhe pasuria për shkak një të varfëri

Histori shumë domethënëse, ku bëhet fjalë se si një i pasur e nënçmon një të varfër por që pasoja e saj del të jetë...

E la nënën në strehimore

Kjo që do të lexoni në vazhdim nuk është ndonjë legjendë e as tregim apo ndonjë përrallë, por një ngjarje e cila ka ndodhur...

Kuptimi i jetës 

(Tregim i shkurtër por motivues) Profesori i filozofisë, pa thënë asnjë fjalë, merr një vazo të madhe bosh dhe vazhdon duke e mbushur atë me...

Nëna e mrekullueshme është ajo që përkund botën!

Shkencëtari i madh Tomas Edisoni, prapa nënës së tij ideale! Edisoni thotë për të: Nëna ime është ajo e cila më mësoi dhe më lartësoi...

Rëndësia e lojës në promovimin e zhvillimit të shëndetshëm të fëmijëve

Nga Dr. Jeton Zenuni - Transfuzion i gjakut Loja mund të përkufizohet si "aktivitet spontan ose i organizuar që ofron kënaqësi, argëtim dhe zbavitje". Kur...

Të dashur prindër, unë jam më i rëndësishëm sesa rrjetet sociale!

Nga Dr. Jeton Zenuni - Transfuzion i gjakut   Të dashur prindër, unë jam më i rëndësishëm sesa rrjetet sociale, dhe ju dua shumë më tepër...

Barnatorja e pushimeve

Mr. Ph Laureta Berisha Kosumi - farmaciste Koha e pushimeve ka ardhur dhe përveç gjërave që duhet marrë në pushime, të gjithë prindërit para nisjes...