“M’fal Kosovë”

Nga Besiana Kajtazaj Kosovë, du me t’i thanë do fjalë se po m’kan shpirti.

Dr. Ismail Lutolli – Si t’i dalloni shenjat e hershme të autizmit?

Dr.Ismail Lutolli specialist Pediatërsubspecialist Dijetolog-Nutricionist - Si t’i dalloni shenjat e hershme të autizmit?- Keni dyshime që fëmija juaj është autik,...

Vdekshmëria nga coronavirus; a ka vend për panik e tmerrim?

Dr. Ismail Lutolli spec. PediaterSubspecialist Dietolog – NutricionistSubspecialist Hematolog, Onkolog Në panikun e përgjithshëm që mbizotëron në vendet tona mbi “Corona...

Era e keqe e gojës

Nga Dr. Shqipdona A. Morina Stomatologe (Usia e pakëndshme nga goja) Të disa persona nga goja hetohet usia e pakëndshme (Fetor ex ore). Kjo ndodh të personat...

Shoqata e Obstetërve dhe Gjinekologëve të Kosovës kërkon drejtësi për rastin e gjinekologut Fehmi...

Shoqata e Obstetërve dhe Gjinekologëve të Kosovës në mbledhjen urgjente të datës 7 shkurt 2019 jep këtë PRONONCIM PËR OPINION

Barnatorja e pushimeve

Mr. Ph Laureta Berisha Kosumi - farmaciste Koha e pushimeve ka ardhur dhe përveç gjërave që duhet marrë në pushime, të gjithë prindërit para nisjes...

SHËNJAT QË IU NDIHMOJNË TË KUPTONI QË FËMIJA/ I AFËRMI JUAJ KA RËNË NËN...

Nga: Valbona Hysenaj Miftari Kryemjeke në departamentin e varësisë në Klinik Königsfelden në Brugg të Zvicrës. Përdorimi i drogave...

Denonconi ngacmimet, kushtëzimet dhe shantazhet

Dr. Jusuf Ulaj, neuropsikiatër Situata e rëndë traumatike e vajzës nga Drenasi na tronditi të gjithëve. Ka shumë për...

Për dallim nga Kavaja, Prishtina po e mbron vajzën

Rudina Xhunga Shikoni si reagon Prishtina. Te gjithë me parrulla në duar, kanë dalë në rrugë për t'i thënë...

Gjidhënia te foshnjat me Sindromin Down

A ka mundësi të ushqehet me gji një fëmijë me Sindromin Down? Cilat vështirësi do të kalojë? Sa e rëndësishme është gjidhënia për këta fëmijë? Sa e...