Dr. Ismail Lutolli – Si t’i dalloni shenjat e hershme të autizmit?


Dr.Ismail Lutolli specialist Pediatër
subspecialist Dijetolog-Nutricionist


– Si t’i dalloni shenjat e hershme të autizmit?
– Keni dyshime që fëmija juaj është autik, çfarë të veproni?
– Jo çdo ngecje është autizëm !
– Vaksinimi shkakton – autizem !!!!
– Fëmija juaj për një moment filloi t’i humbas ato që i dinte më herët,a -paraqet kjo autizem ?
– Dijagnostikimi,trajtimi dhe prespektivat e sherimit te semundjes ?
– A ka shprese per femijet autik ,per te ardhmen e tyre ?