Rudina Xhunga

Shikoni si reagon Prishtina. Te gjithë me parrulla në duar, kanë dalë në rrugë për t’i thënë jo përdhunimit, pasi një e mitur u abuzua nga profesori i saj dhe polici ku shkoi ta denoncojë. Prishtina e mori ne mbrojtje vajzën, as e gjykoi, as donte ta përzinte nga vendi, sic donin gratë e Kavajës, të përzenë vajzwn e vogel që e përdhunuan ca përbindsha, të mitur edhe ata.
Në Kosove, nuk plasi debati Thaci- Haradinaj, kush e fshehu ngjarjen, as iu sul kush medias, pse merreni me dramën e vajzes.

Ne jemi frikshmërisht larg Europës që kerkuam. E meqe s’po dimë te afrohemi, le të themi:

E duam Shqipërinë si Kosova!