VAKSINIMI i vetmi shpëtim i sigurt ndaj COVID 19!

VAKSINOHU, është e vetmja zgjidhje!

Google search engine

Ekskluzive

Lajmet Kryesore

Google search engine
Google search engine

Politika

“Menquria e SARS-CoV-2 dhe Antibiotikët”

Prof.Ass.Dr.Armond Daci (Farmakolog)Specialist nga Farmacia Klinike Ndër simptomave të tjera, virusi SARS-CoV-2 shkakton edhe simptoma gastrointestinale, diare, vjellje etj. Po ashtu përkundër tejkalimit Covid-19 dhe...
Google search engine

Ekonomi

Si t’i përgjigjeni pyetjeve të mëdha që kanë fëmijët në lidhje me pandeminë e koronavirusit

Përshtati Psikolog Arbër Zeka Nga mungesa e gjyshes deri tek frika se mos sëmuren, ja se si të rriturit mund t'i ndihmojnë fëmijët të lundrojnë...

Komunat

Shqipëri

Si t’i përgjigjeni pyetjeve të mëdha që kanë fëmijët në lidhje me pandeminë e koronavirusit

Përshtati Psikolog Arbër Zeka Nga mungesa e gjyshes deri tek frika se mos sëmuren, ja se si të rriturit mund t'i ndihmojnë fëmijët të lundrojnë...

Diaspora

spot_img

Rajoni dhe Bota

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Sport

ShowBiz

Teknologji

Shëndetësi

LifeStyle