Mësus, ju jeni shembulli më i lartë për mua pas prindërve të mi…

Fjala "mësues" ngërthen në vete dashuri, admirim, lumturi dhe kënaqësi në sytë e të gjithë fëmijëve. Mësuesi është...

Ju jeni ata që mund ta ndryshoni jetën e dikujt

Shkruan: Dr. Jeton Zenuni, Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Adnani ishte njëri nga farmacistët e parë në Kosovë....

Kush u bë shkak që Taunita e shtypur për vdekje të vazhdojë jetën?

Shkruan dr Ismail Lutolli Të gjithë ishim dëshmitarë të një aksidenti fatal, me ç'rast ndërsa po ecte në trotuar...

Për gratë që dashurojnë dijen…

Nga: Fjolla Spanca Vetëm duke i edukuar gratë, do shërohen plagët në shoqërinë shqiptare. Qyshkur nënat lanë dijen dhe...

Kirurgu kinez të cilin e zuri gjumi në sallën e operacionit

Kjo foto e cila po bën bujë në rrjetet sociale, është e një kirurgu kinez të cilin e kishte zënë gjumi në...

Zilia e mikes është më e keqe se sa urrejtja e armikes

Të flasësh për zilinë është si të hysh në një fushë të minuar! Pavarësisht se përbetohen për pastërti, ka...

Sa kushton një femër..!

Nga: Marigona Krasniqi (Si Tringa e shkrimit tim, ka plot vajza që u joshën nga premtimi se do bëhen...

Të pathënat e masakrës së Reçakut, rrëfimi i ish-përkthyesit kosovar krah Uollkerit: djali që...

Jeton Zenuni sot është një doktor, por vite më parë, rrethanat e luftës e çuan të ishte shumë pranë gazetarit. Përkthyes me korrespondentë të...

SI U SHPETUA JETA E NJË FOSHNJEJE ?

Nga Dr.Ismail Lutolli specialist Pediatër subspecialist Dijetolog-Nutricionist (Ngjarje e vërtetë) Fëmija hudhet në kontenjer por shpëton mrekullisht Kur jeta fillon nga kontenjeri i plehrave Atëherë kur të gjithë festonin...

19 vjetë pritje të një fëmije.

Rrëfim nga dr. Ismail Lutolli Nëntëmbëdhjetë vjet mallë, mërzi, dështime e përpjekje për të gëzuar një fëmijë në duar, për të dëgjuar vajin e një...