Ballina Etiketimet Tomas Edison

Etiketim: Tomas Edison

Nëna e mrekullueshme është ajo që përkund botën!

Shkencëtari i madh Tomas Edisoni, prapa nënës së tij ideale! Edisoni thotë për të: Nëna ime është ajo e cila më mësoi dhe më lartësoi...