Ballina Etiketimet Mulaim Shehu

Etiketim: Mulaim Shehu

Nëna e mrekullueshme është ajo që përkund botën!

Shkencëtari i madh Tomas Edisoni, prapa nënës së tij ideale! Edisoni thotë për të: Nëna ime është ajo e cila më mësoi dhe më lartësoi...