Ballina Etiketimet Droga

Etiketim: Droga

Llojet e drogave dhe efektet e tyre negative

Nga Dr. Valbona Hysenaj Miftari Specializante e vitit te gjashtë dhe të fundit të psikiatrisë dhe psikoterapisë në Zvicër.  Pasojat nga përdorimi i substancave narkotike janë...