Ballina Etiketimet Dr. Ismail Lutolli

Etiketim: Dr. Ismail Lutolli

Shfrytëzimi i plazhit nga një grua shtatzënë

Nga Dr.IsmailLutolli Specialist Pediatër Subspecialist Dietolog-Nutricionist Bashkautore: Samire Ademi Lutolli – Specialiste Gjinekologji/ Obstetrikë Shfrytëzimi i plazhit nga një grua shtatzënë mund te bëhet duke pasur parasysh këto...

Kërthiza tek i porsalinduri – kujdesi

Nga Dr.Ismail Lutolli  Specialist Pediater Subspecialist Dieetolog -Nutricionist Derisa foshnja është në mitër në ngrohtësinë e nënës, gjithçka çfarë i duhet e merr prej nënës përmes placentës...

Imuniteti i fëmijëve

Nga Dr Ismail Lutolli Specialist Pediater Subspecialist Dietolog-Nutricionist   Si ta forcojmë imunitetin e fëmijëve? A ka rrugë natyrale për ngritjen e imunitetit? Fëmija im përdorë antibiotikë çdo muaj, si...

Dhuroni gjak dhe bëhuni heronjtë e vërtetë që shpëtojnë jetë nga...

Nga Dr.Ismail Lutolli Specialist Pediatër Subspecialist Dietolog-Nutricionist A keni menduar ndonjëherë.......? A keni menduar ndonjëherë se si mund të shpëtoni ndonjë jetë ? A keni menduar ndonjëherë se si...

A është qumështi i gjirit gjithçka që i duhet një foshnje?

Nga: Dr. Ismail Lutolli  Specialist Pediatersubspecialist Dijetolog-Nutricionist Si ta ushqejmë shëndetshëm një foshnje të porsalindur? Kam mungesë të qumështit, si ta shtoj sasinë dhe të vazhdojë me...