Ballina Etiketimet Diarresë

Etiketim: diarresë

Barnat kundër diarresë të lejuara në shtatzëni dhe gjidhënie

Nga Mr. Ph Laureta Berisha Kosumi - Farmaciste Pjesa e katërt Diarreja është simptomë që paraqitet me jashtëqitje të shpeshta me konsistencë të hollë (5 deri...