Së shpejti ne nuk do të jemi një

Së shpejti ne nuk do të jemi një. Ne nuk do të lëvizim në të njëjtin ritëm, rrahjet tona të zemrës nuk do të daullojnë së bashku nga brenda. Kjo do të jetë hera e fundit që të mbaj kaq afër sepse ti do të lindesh.
Një ditë do të jesh në rrugën tënde, dhe oh thesaret që do të gjeni, vendet që do të zbuloni, gjërat që do të arrini.
Është e pamundur për mua të mendoj që në këto momente nuk do të jem deshmitare për të gjitha gjërat që do të kaloni. Një ditë ti do ti ndash sekretet dhe disponimin tuaj me dikë tjetër dhe do t’ju njohë shumë më mirë se unë.
Do të tregosh histori që nuk i kam dëgjuar kurrë më parë, ndërsa tonat do të jehojnë në zemrën time përgjithmonë.

Jess Urlichs, shkrimtar Art: Mama Doodles