Letër e një prindi


T’ia besosh fëmijën dikujt për orar të caktuar ditor është gjëja më e vështirë, sepse jo secili arrin ta fitojë simpatinë e fëmijës qoftë edhe nëse është diplomuar në edukim të tyre.

Kur secili prind sot e ka veshtirë t’i dërgoj fëmijët në kopsht për qëndrim ditor, unë po e kam vështirë për me i sjellë në shtëpi ??

Sepse, jo të gjitha kopshtet ( shkollat promovojnë antivlera, jo të gjitha ndalojnë festat islame )

Kështu u mirëprit Muaji i Shenjtë i Ramazanit në Qendrën Akson në Mitrovicē.

Në fakt, kjo qendër për fëmijë secilën festë organizon ditë festive dhe fëmijët për asnjë moment s’ndjehen as të diskriminuar dhe as të bullizuar.

Kjo është kur vendin e duhur e menaxhon dikush i duhur.

Të lumtë Leonita Shabani, edukatore – psikologe për për fëmijë

familjeeshendoshe