Imuniteti dhe antibiotikët – Dr Ismail Lutolli

Nga Dr.Ismail Lutolli specialist Pediatër
subspecialist Dijetolog-Nutricionist

Temat që do të trajtohen:

1. Imuniteti – Si ta ngrisim imunitetin Cilët janë hapat që duhet ndjekur?
A ka metoda natyrale për këtë çështje?

2. Antibiotikët – dobitë dhe rreziqet e përdorimit të tyre ?

A janë duke i shkatërruar fëmijët tanë antibiotikët?

A ka mundësi të shërohemi pa antibiotikë?

A është i nevojshëm gjithmonë përdorimi i tyre?

Na ndiqni në:
www.facebook.com/groups/FamiljaDheShendetiZyrtare/
www.familjadheshendeti.com