Antibiotikët, ndikimi i tyre dhe imuniteti

Këshilla Mjeksore – të ftuar në Radio Pendimi,

Dr. Ismail Lutolli, specialist pediatër, subspecialist dietolog – nutricionist dhe Mr.Ph Laureta Berisha Kosumi, farmaciste

Tema – Antibiotiket, ndikimi i tyre dhe imuniteti

Na vizitoni ne faqen:
www.familjadheshendeti.com/
dhe ne Facebook:
http://www.facebook.com/groups/FamiljaDheShendetiZyrtare/