Gjithçka rreth Coronavirusit [video]

Me: Dr.Ismail Lutolli specialist Pediatër
subspecialist Dijetolog-Nutricionist
Subspecialist Hematolog; Onkolog

•Gjithçka rreth Coronavirusit.


• Coronavirus te fëmijët , grate shtatezena dhe të moshuarit, sa është i rrezikshëm?
• Masat që duhet t’i ndërmarrim për të parandaluar infeksionin?
• Dyshimet nëse jemi të infektuar?
• Kur duhet të kërkoj ndihmën e mjekut?
• Çfarë të bëjmë me problemet tjera shëndetësore te fëmijët?
• Si të ngrisim imunitetin e tyre?
• Cilat janë barnat që guxojmë t’i përdorim?
• Gjidhënia dhe Coronavirus?
• Çfarë duhet të veprojmë nëse konstatohet infeksioni?
• Sa rrezikojnë fëmijët me probleme tjera shëndetësore?
• A ka shkop magjik që na mbron nga coronavirusi?