Çka ndodh me organizmin nëse ju ndaloni pirjen e duhanit?

Nga Dr. Gojart Pllana Spz.. i Kardiologjise me Angiologji

⭕Pas vetëm 20 minutash – zemra juaj fillon të punoj normalisht.
⭕Pas 12 orëve – niveli i karbonit në gjakun tuaj kthehet në normë.
⭕Pas 2 javësh – bie rreziku për sulm në zemër dhe mushkëritë fillojnë të marrin frymë më mirë.
⭕Pas një viti – nevoja për duhan shuhet dhe lëkures i kthehet ngjyra normale.
⭕Pas 5 vitesh – rreziku për sulm në tru pëson rënje.
⭕Pas 10 vitesh – zvogëlohet rreziku për sëmundje malinje.

Jeta është më e mirë pa duhan! /Familjadheshendeti.com