O Zot të lutem mos më sprovo me këtë humbje…

Nga: Dr. Ismail Lutolli – specialist Pediatër Subspecialist Dietolog-Nutricionist Subspecialist Hematolog ; Onkolog Për mua ajo ditë e shtunë, ishte...

BABA i vërtetë është ai që e kupton së FAMILJA vjen e para

Nga: Adelina Pjetra - Psikologe Çdo burrë mund të bëhet baba. Çdo burrë mund të krijojë jetën. Sidoqoftë,...

VETËDIJA DHE SJELLJA EKOLOGJIKE

Nga: Florina Lladrovci - Mastër i Ekologjisë Çka është vetëdija dhe sjellja ekologjike? Nëse te rriturit...

Emancipim i femrës apo…!!!

Pikë së pari termi emancipim, të drejta të grave, barazi gjinore etj etj…aq shumë ka marrë kahje komerciale...

RESURSET UJORE NË KOSOVË

Nga: Florina Lladrovci - Mastër i Ekologjisë Uji është faktor esencial për jetë, prodhim te energjisë se ripërtritshme, por...

Të jesh farmacist në Kosovë

Nga: Mr.ph Laureta Berisha Kosumi - Farmaciste Teksa kujtoja vitin 2006, atë vit kur u pranova në Fakultetin e...

Çrregullimi Emocional Sezonal

Nga: Dr. Ismail Lutolli Njeriu si qenie e gjallë i nënshtrohet në vazhdimësi ndryshimeve klimatike, ndryshimeve te stinës. Nga ky...

Sot po nisesh për në shkollë…

Bija ime, e shtrenjta ime… Akoma pa të lindur e kam ëndërrur momentin kur do...

RAPORTI NJERI – NATYRË

Nga: Florina Lladrovci - Mastër i Ekologjisë Raporti njëri-natyrë ka qenë i knaqshëm deri në rritjen e madhe te...

Ndikimi i teknologjisë në familje dhe shoqëri

Nga: Laureta Berisha Kosumi Teksa kujtoja telefonin tim të parë Samsung pa ngjyra, pa ekran të madh,...