Ballina Etiketimet Nëna

Etiketim: Nëna

Nëna e mrekullueshme është ajo që përkund botën!

Shkencëtari i madh Tomas Edisoni, prapa nënës së tij ideale! Edisoni thotë për të: Nëna ime është ajo e cila më mësoi dhe më lartësoi...

A është qumështi i gjirit gjithçka që i duhet një foshnje?

Nga: Dr. Ismail Lutolli  Specialist Pediatersubspecialist Dijetolog-Nutricionist Si ta ushqejmë shëndetshëm një foshnje të porsalindur? Kam mungesë të qumështit, si ta shtoj sasinë dhe të vazhdojë me...

Vlerat e gjidhënies tek fëmija nga 1 deri 2 vjeç

Nga Dr.Ismail Lutolli Specialist Pediatër Subspecialist Dietolog -Nutricionist A duhet të vazhdohet me gjidhënien pas vitit të parë të fëmijës? Cilat janë dobitë shëndetësore për fëmijën nga...