Ballina Etiketimet Ismail Lutolli

Etiketim: Ismail Lutolli

Kur mjekët gabojnë…!

Nga Dr.Ismail Lutolli Specialist Pediatër Subspecialist Dietolog-Nutricionist Askush nuk ka të drejtë të propozojë abortin për një fëmijë me sindromin Down Kur mjekët gabojnë…..! Askush nuk ka te drejtë...

Si të shtoni qumështin e gjirit?

Ndiqni 20 këshilla të domosdoshme për sukses Nga Dr. Ismail Lutolli  specialist Pediatër subspecialist Dietolog-Nutricionis Dua ta ushqejë foshnjën time me gji, por nuk kam mjaftueshëm, çfarë...

Infeksionet urinare tek të rriturit

Nga Dr. Ismail Lutolli. Specialist Pediatër Subspecialist Dietolog-Nutricionist A mund të parandalohen? Infeksionet urinare tek të rriturit, bëjnë pjesë në grupin e infeksioneve më të shpeshta bakteriale tek...

Alergjitë sezonale tek të rriturit dhe fëmijët

Nga Dr. Ismail Lutolli  Specialist Pediatër  Subspecialist Dietolog- Nutricionist Si t'i parandalojmë dhe lehtësojmë simptomat? Cilat ndryshime duhet bërë në shtëpitë tona? A rrezikojnë ngulfatjen fëmijët alergjik në polen? A...

Djersitja te fëmijët

Nga Dr.Ismail Lutolli  Specialist Pediatër  Subspecialist Dietolog-Nutricionist Djalit tim ia ndërroj rrobat e brendshme disa herë gjatë  natës, a është normale? Si ta vendosi për të fjetur, vajza...

Vlerat e gjidhënies tek fëmija nga 1 deri 2 vjeç

Nga Dr.Ismail Lutolli Specialist Pediatër Subspecialist Dietolog -Nutricionist A duhet të vazhdohet me gjidhënien pas vitit të parë të fëmijës? Cilat janë dobitë shëndetësore për fëmijën nga...