Nga Drenusha Zajmi Hoxha

Sot ne oren e pare te mesimit, ne secilen shkolle, secili mesimdhenes do duhej te mbante nje ligjerate senzibilizuese, edukuese dhe informative per nxenesit, ne baze te asaj cfare ndodhi brenda nje jave ne Drenas dhe Kavaje.

Nxenesit nuk duhen perdorur vetem per te dale skaj trotoareve me flamuj, sa here ndonje coban pushteti andej e kendej kufirit, shetitet me xhipa te zi.

Femijet duhet te mbrohen me edukim nga secili ngacmim dhe abuzim. Poashtu kujdes nga ata qe bejne bulling, sepse me shume jane te rritur se femije/Familjadheshëndeti