SHTËPIA E BABAIT DHE NËNËS ♥️


Kjo është shtëpia e vetme ku mund të shkosh në çdo kohë, pa ftuar, pa paralajmëruar vizitën dhe ashtu siq je shkon.
Është gjithashtu shtëpia e vetme ku mund të vendosni çelësin në derë, të hyni direkt dhe të nuhasni aromën e pasur që ju sjell kaq shumë kujtime.
Një shtëpi që ka sy të dashur që shikojnë nga dera derisa të shohin ty.
Ajo është shtëpia që kujton ditët e tua pa brenga dhe lumturinë e fëmijërisë tënde.
Është shtëpia ku prania jote dhe pamja në fytyrat e nënës dhe babait tënd është bekim për ty, dhe biseda jote me ta është shpërblim.
Është e vetmja shtëpi që nëse nuk shkon, zemra e pronarëve të saj zvogëlohet.
Eshte shtepia ku u ndezen dy qirinj per te ndricuar boten dhe per te mbushur jeten tende me lumturi dhe gezim.
Është e vetmja shtëpi ku darka është për ty dhe nuk ka hipokrizi.
Është shtëpia që nëse nuk hani darkën tuaj do të merrni një qortim të dashur nga dikush që ju shikon me sytë plot dashuri dhe shqetësim për mirëqenien tuaj. prek shtëpinë që të jep të gjithë të qeshurat dhe lumturinë.
OH, TË RINJTË E MI!!! Zbuloni vlerën e këtyre shtëpive, para se të jetë vonë..
Lum kush i ka ende prindërit në një shtëpi për të shkuar. “
Nuk e kam më atë shtëpi dhe zemra ime ka mall të hap derën dhe të shoh prindërit e mi atje, duke më pritur sikur të mos isha larguar kurrë!
Nëse ende e keni atë shtëpi, shkoni me vrap për ta vizituar, hani me ta, bisedoni me ta, dëgjoni dhe përfitoni nga ai bekim i madh që është shtëpia e:
“BABI DHE NËNËS tënde. ♥️”.