SAKRIFICA DHE KEMBENGULJA E KESAJ NENE NGJASON ME FILMA HOLIVUDI

 

Kjo nene 26 vjecare paralizohet 3 jave pas lindjes se bebit. Ajo çfare pason, eshte nje mrekulli e vertete prej Zotit qe deshmon fuqine e Tij, pastaj kembenguljen e kesaj nene per tu ngritur perseri ne kembet e saj, e frymezuar fuqishem nga vajza e saj e vogel 
“Ne kemi dy mundesi: ose ta leme dhimbjen te na shkaterroje ose te na forcoje me teper”, jane fjalet e saj, qe duhet te na sherbejne si leksion jete.

https://web.facebook.com/SharingIsCaringNewsner/videos/445289879311853/UzpfSTE1NjA1OTA1NTA2OTE5MDo3NTQ1OTY3MDgyMTM1Nzg/