Për ty VËLLAU IM 💙

Për ty VËLLAU IM 💙

Lindur rritur në një shpi’
Miqtë më të mirë unë dhe ti!

Qeshur,qarë gjithmonë bashkë
Grindu,mërzitu për një ashkë!

S’di sa herë pa dasht’ t’kam vrarë
E bashkë me ty kam nis kam qarë!

Aq shumë bashkë kemi qesh
Dhe rrobat e tua shpesh kam vesh!

Çdo qindarkë e kurseja
Atë që ti doje, të ta bleja!

Në sëmundje e vështirsi
Ndjeja dhembje njejtë si ti!

E kur në lagje të ngacmonin
Gjithë frikë e inatë më shikonin!

Se e dinin se me vrap nxitoja
E prej të gjithëve, ty të mbroja!

Njejtë si nëna për ty kam dhemshuri
Si atëherë, edhe tani!

Dashuri pa kushte, me shpirt e pastëri
Është ajo që kemi unë e ti!

Të dua shumë habibi im, VËLLAU IM.♥️♥️♥️

Eni Kodra