‘Downtism’: kafeneja e veçantë e Teheranit

Në kryeqytetin e Iranit, Teheran, ekziston një kafene e pazakontë ku punojnë të rinjtë me sindromën Down dhe njerëzit autikë.

“Downtism” quhet kafeneja, një një vend shumë i popullarizuar.

Të gjitha shërbimet për klientët ofrohen nga njerëz me sindromin Down dhe person autistik.

Përveç kësaj, të rinjtë me sindromin Down dhe njerëzit autikë në këtë kafene luajnë dhe muzikë, duke përfshirë piano, duke krijuar një atmosferë mjaft të veçantë. /tesheshi.com/