Receta natyrale për trajtimin e hemoroideve (fiq dhe kajsi të thata)

Shkruan: Dr. Ismail Lutolli, specialist pediatër, subspecialist nutricionist - dietolog Fiq dhe kajsi të thata me ujë

Krem orizi me dardhë 6 + muaj

Shkruan: Dr. Ismail Lutolli, specialist pediatër, subspecialist dietolog - nutricionist Është e nevojshme: - një...

Pure me karrota 6 + muaj

Nga: Dr.Ismail Lutolli specialist Pediatërsubspecialist Dijetolog-Nutricionist I përshtatshëm për foshnjat e moshës 6 + muaj Koha e...

Kur duhet te filloni ushqimet e ngurta për foshnjën tuaj?

Shkruan: Dr Ismail Lutolli, specialist pediatër, subspecialist dietolog - nutricionist Muaji i katërt apo muaji i gjashtë është koha...

Pure me banane dhe karrotë, recetë për foshnja +7 muajsh

Nga Dr.Ismail Lutolli specialist Pediatërsubspecialist Dijetolog-Nutricionist Pureja me karrota dhe banane është nga ushqimet mjaft të pranuara për...

Lëngu i Rasojit me Fuqi Shëruese

Nga Lindita Bajramali Aftësia shëruese e lakrës turshi tejkalon shumë bimë medicinale të njohura. 100g të lakrëës turshi përmban rreth 20 mg të vitaminës C. Në...

Ilaç natyral kundër kollës e bronhitit

Nga Dr.Ismail Lutolli specialist Pediatër subspecialist Dijetolog-Nutricionist (mosha 7 deri 12 muaj) Fëmija juaj është nga mosha 7 deri 12 muaj. Kollitjen e shpeshtë dhe bronhitin në...

QUMËSHTI I LOPËS TEK FËMIJËT PARA MOSHËS NJË VJEÇARE

Nga Dr.Ismail Lutolli specialist Pediatër subspecialist Dijetolog-Nutricionist Qumështi i lopës për të posalindurin –çfarë të keqe ka ? Për ata që zgjedhin qumështin e lopës - rreziqet...

KREM SUPE ME BIZELE

Nga Dr.Ismail Lutolli specialist Pediatër subspecialist Dijetolog-Nutricionist (nga muaji i 10 - 12) Është e nevojshme: - Një gotë bizele të reja të gatuara - Një qepe e kuqe -...

KREM SUPE ME BROKOLI

Nga Dr.Ismail Lutolli specialist Pediatër subspecialist Dijetolog-Nutricionist (nga muaji i dhjetë) Është e nevojshme: 2 lugë gjelle vaj ulliri 1 kokë të mesme (50g) qepë të zezë 2 thelpinj hudhre 2...