Kur ta dërgoj fëmijën tim të psikologu apo psikoterapeuti?

Nga: Arber Zeka Psikolog dhe Psikoterapeut Kur fëmijët kanë probleme emocionale ose të sjelljes, aq më herët të marrin...

Çka është mutizmi selektiv?

Nga: Antigona Kajtazaj-Miftari logopede Çka është mutizmi selektiv? Si duhët të trajtohët? A mund të behët serioze një gjëndje...

10 këshillat pozitive për prindër

Nga: Violta Zefi, Psikologe Meqë shumë shpesh flitet për prindërimin dhe sfidat në rritje të fëmijës, me poshtë, po...

BABA i vërtetë është ai që e kupton së FAMILJA vjen e para

Nga: Adelina Pjetra - Psikologe Çdo burrë mund të bëhet baba. Çdo burrë mund të krijojë jetën. Sidoqoftë,...

Zhvillimi psiko-fizik tek fëmijët

Nga: Antigona Kajtazaj-Miftari, logopede Zhvillimi psiko-fizik tek fëmijët 0-6 vjeç Zhvillimi konjitiv ...

Çrregullimi Emocional Sezonal

Nga: Dr. Ismail Lutolli Njeriu si qenie e gjallë i nënshtrohet në vazhdimësi ndryshimeve klimatike, ndryshimeve te stinës. Nga ky...

Zhvillimi normal i gjuhës, të folurit dhe komunikimit

Nga: Antigona Kajtazaj-Miftari - Logopede Çrregullimët e gjuhës, të folurit dhe komunikimit Të folurit është një...

Çrregullimet e të nxënit

Nga: Lorela Garuli, Psikologe Jo të gjithë fëmijët që identifikohen nga mësuesit si nxënës të dobët ose dembelë e...

“Vonesa në të folur”

Nga: Tina Asllani - Logopede Alalia, e njohur edhe si vonesa në të folur, është vonesa në zhvillim...

Vetëvrasjet në Kosovë stimulohen edhe nëpër forume e grupe në internet, shteti nuk ka...

Shkruan: Hafize Elshani, gazetare Vetëvrasjet në Kosovë si fenomen shqetësues janë në rritje, por kush po...