KOLLITJA TEK FËMIJËT

Nga: Ismail Lutolli – specialist Pediatër Subspecialist Dietolog-Nutricionist Subspecialist Hematolog ; Onkolog Vjeshta është një periudhë kritike për shumë sëmundje të organeve të...

Dhimbja e fytit dhe trajtimi

Nga dr Besa Vranovci Dhimbja e fytit (e njohur edhe si faringjit dhe dhimbje e grykës) është një simptomë...

Gripi, simptomat, parandalimi dhe trajtimi

Nga Mr.ph Laureta Berisha Kosumi – Farmaciste Gripit është një sëmundje e zakonshme virale ( e shkaktuar nga virusët e jo nga bakteriet), e cila...

Ilaç natyral kundër kollës e bronhitit

Nga Dr.Ismail Lutolli specialist Pediatër subspecialist Dijetolog-Nutricionist Një ilaç natyral kundër kollës dhe bronhitit nisur nga kombinimi ideal në mes mjaltit dhe qepës së kuqe, kombinimi...