Për përdhunimin dhe shfrytëzimin e një të miture duhej të skandalizohet krejt shoqëria!

Nga Zana Avdiu Mësuesi- të cilit ia besojmë fëmijën tonë dhe të ardhmen e tij; Polici- të cilit ia besojmë...

Monstra burra, vetëm shqiptarë jo

Autore: Gjyla Çeliku Unë kam dëgjuar për krimin e organizuar, por krimin zingjir edhe me një fëmijë të mitur tash...

Këtë nuk ua pata borxh!!

Kur shkjau bijat m'i përdhunoj, e dija se me çfarë monstre kisha të bëj por ty, ty që me fukurallëkun...