Nga Mentor Llugaliu

Armiku më i madh i drejtave të femrave dhe femrës në përgjithësi janë feministet.

Në vend të luftës për të drejta dhe mundësi të barabarta për femrat, feministet luftojnë e propagandojnë për femrën me status të lopës në Indi. Me ju dhanë sende të gatshme jomeritore, me i mbrojtë nga kritikat, mos me bo humor në llogari tyne, me i armiqësu me meshkujt, etj., etj.. Krejt këtë jo me dëshiren për avancimin e pozitës së femrës në shoqni, po për promovimin e një lloj dëshire banale për me kanë në qendër të vëmendjes dhe për me u pa si IN nga një pjesë tjetër e publikut që i përkrahë çorrski në këtë kauzë banale.

Hala ma keq doken do meshkuj feminista të cilët për me u dukë sa ma t’lmojshëm e t’butë vetdistancohen duke thurë llojlloj akuzash për gjininë e tyre.

Jam për të drejta dhe mundësi të barabarta për të gjithë, e jo për pozita e merita t’faluna.

Rasti i parë prodhon Angelamerkela, Nensipelosa, Vjosaosmana, Ritaora, Dualipa, rasti i dytë Teutarugova, ganimetemuslia, xhevahireizmaka, etj., etj. Zgjedh e merr!