Ballina Etiketimet Prindër

Etiketim: Prindër

Letër prekëse drejtuar prindërve

Pa dyshim se nuk ka fjalë që mund t'ju përgatisin për ndjenjat që do t'ju kaplojnë kur të bëheni prindër, sidomos prindër të fëmijës...

Të dashur prindër, unë jam më i rëndësishëm sesa rrjetet sociale!

Nga Dr. Jeton Zenuni - Transfuzion i gjakut   Të dashur prindër, unë jam më i rëndësishëm sesa rrjetet sociale, dhe ju dua shumë më tepër...