Ballina Etiketimet Lojëra

Etiketim: Lojëra

Si të mësohen fëmijët tanë të vlerësojnë ndjenjat e të tjerëve...

Empatia është një aftësi që shumica e njerëzve përpiqen të kenë, por të cilën shumë pak njerëz e zotërojnë. Çfarë është empatia? Shumë njerëz nuk dinë...

Rëndësia e lojës në promovimin e zhvillimit të shëndetshëm të fëmijëve

Nga Dr. Jeton Zenuni - Transfuzion i gjakut Loja mund të përkufizohet si "aktivitet spontan ose i organizuar që ofron kënaqësi, argëtim dhe zbavitje". Kur...